About Me

large

Life’s just a cocktail party – on the street. Mick Jagger

HELLO STRANGER!

Welcome to my world.

Well, nice to meet you here guys. This page is dedicated for those who want to be my friend. Wanna be?

It’s Tamiko. Call me Tami or Miko or Mi or Kak or Dek or whatever you’re comfortable with. Just don’t call me thor or author. Tamiko is not my real name tho lmao. Born in ’96 (parent told me that). I still don’t verify the validity of that information. Because until today I haven’t got the lost memory of the day I was born.

My personal life, I’m not telling you. But if you’re that curious and really want to know (which I guess actually not), these are some fact about me.

1. I’m a native Indonesian who speaks four languages : Bahasa, Bataknese (proud), English, and Sarcasm

2. Write for fun

3. Mentally dating Oh Sehun since 2012

4. All these years, I still don’t understand math

5. I love music. Any kind. I literally listen to almost all genre of music. From punk rock to Disney soundtrack 😀

6. People say I can’t buy happiness. But I think they forgot that I can buy books, download anime and watch my Korean guy. Well, that’s kinda the same thing

7. I’m a legit One Piece and Detective Conan trash

8. I have several favorite authors : Sir Arthur Conan Doyle and Agatha Christie (the old classic styles XD), Andrea Hirata, Aoyama Gosho, and Eichiro Oda (last two are ‘komikus‘ but who cares?)

9. All time favorive books : Sherlock and Poirot related (too much), One Piece and Detective Conan, Harry Potter series (it’s so magical <3), Rainbow Troops tetralogy. Lol that was a lot

10. I grew up with books (literally) so kinda impossible to separate me from them

11. Favorite colour : BLACK and NAVY BLUE

12. Love dogs more than most humans I know. I have three dogs and still wonder if it’s okay to adopt some more

13. Ultimate weakness : cats, bugs, and sad movies (and stories) T^T Soooo not cool

14. A typical try hard nerd

15. Too lazy to get my hair done

16. I’m a little girl (literally) with big dreams

17. My real name starts with T and people constantly mistake me as boy because of my name so when people find out that I’m a girl they goes O.O

18. Sarcasm is my only defends in any situasion even if it’s a nuclear war or during apocalypse lmao

19. An awkward potato

20. Really shy with new people but if you get to know me more, I’m sassy as hell

21. A Confession : I do the most ugly cry ever over Portgas D. Ace’s death

And these are some personal note for you guys.

  • It will be very sweet if you leave comment on my writing. I appreciate one long comment more than many short comment which only say “lanjut” or something similar to that.
  • I won’t hate or judge you even if you don’t leave comment. But yeah it will be nice if you leave one 🙂
  • I want to be your friend. So let’s be friend with each other guys. We can start with introduction. I’ve finished mine. Now it’s your turn to introduce me who you are.
  • Have fun exploring this blog

Advertisements

28 thoughts on “About Me

  1. HAI kak miko, iin desu~~ salam kenal^^ wak kita punya banyak kesamaan ni kak salah satunya sehun!!! itu di mulai mungkin pas promo wolf, kalau yang pas mama belum hafal wajah”nya tapi sekarang cuma denger suara aja udah tau hahaha

    saya juga suka anime, kadang pas liburan bisa aja habisin waktu buat nonton anime di depan leptop^^ oh ya jadi kepo itu potonya tokyo ghoul ya kak??

    senang bisa kenalan sama kak miko dan let’s be friend

    1. Halo Iin, salam kenal juga yah ^^
      Hehe kalo aku sih kebetulan aja dulu prtama nnton teaser itu yah teaser solo sehun. Ngebias dia mulai waktu ngeliat mv mama, the expresionless boy >.<
      Iya dek itu tokyo ghoul, kaneki ken. kita sama lol. Watching anime like a boss /toss dong/
      Senang kenalan sama kamu dek, let's be friend for sure ^^

  2. Hahaha iya kak, saya nambah suka sama sehun pas lihat video yo itu wah keren.

    sekarang pengen banget nonton attack on titan season 2 tapi belum ada huh dah nggak sabar

  3. Sekalian aja berkunjung kesini. Kao suka ama Johney Deep, Tom Felton, VIP? Demi apa!!! Kita kayaknya
    Jo
    Jo
    Jo
    Jo
    Jo
    Jo
    Jo
    Jo
    Jo
    Jomblo.
    Wkwkwkwkwkw
    Dan kao 96? Berarti manggil ane Mbak ya. Wkwkwk

  4. Hai kak, Novi Khoirunisa dari line ’00
    aku juga suka anime, tapi belum otaku.. masih animers 😀
    salam kenal yaaa 😀

  5. Hai kak!
    Aku mau perkenalan secara formal /eh
    Hahaha sebenernya udah tadi, tapi ga afdol kan kalo ga disini. Panggil Kak Mi boleh kan? 😀 😀 😀
    Pat disini, 99 line~
    Kakak suka anime ya? Aku juga Conan sih, tapi apa itu anime? .-.
    Hehe salam kenal!

  6. Hallo 🙂

    Akhirnyaaaaa setelah nyari nyari wp pribadi nya ,dan ternyata nemu :”

    Hehe kenalin dulu yah,aku Regina tapi panggi lajalah Re 😊,aku baru ngikutin ceritan between the line dan aku emg suka gimana tata bahasa yg di pake dan aku udh baca beberapa fic yg udh di post di sayfanfic selain between the line ,jadi jatuh cinta sama oc nya :'”,duh jooyoung asffghjkl.

    Aku panggilnya kak aja yah 😀😀😀😀,aku tunggu yah fic lain nya 🙂

      1. Makasiiiih huhu 😦
        Ntar yaaa, aku psti bakal ngepos ff baru. Mulai minggu depan aku aktif lg. Td jg udh ngepos lanjutan ff chaptered yg udh lama bgt sih 😂

  7. helooo Tami.. yeaaah sejujurnya bingung mo panggil apa but seperti yg di atas krna kamu 96 jadiii ya Tami. sebab aku pun sama *ya klo mo tau * hihuhi . once again hello tami. setelah beberpa wktu ini baca ff krya mu terus naksiiir selalu ni sama karyamu hehe.. dan yes kebetulan sama suka sehun jadi makin naksiir lho lho.. jadi let’s be friend yaaa 😉 .

    1. Haloo juga ^^ thanks for checking this page xD
      Hihi aku paling senang kalo ff ku bisa bikin orang lain senang XD makasih yah udah baca ffku dan selalu mendukung (?) ff2 buatanku wkwk
      Salam kenal 🙂

  8. Hai Tami ~ aku reader baru di blog mu ini. Aku cuma baca ff kmu yg di SKF aja, telat nih mampir di blog ini, ternyata banyak jg ceritanya.. Izin baca yaaa… 😉

    1. Wah haluuuu 😁 eiya silahkan dibaca, tp jgn kecewa ya soalnya dulu penulisanku masih agak alay2 gmn gitu 😂 yg aku rekomen sih yg you’re crazy and i’m out of my mind wkwkwk ><

  9. Halo kakkk. Kakak da akun wattpad ga? Kalo ada bagi dongg, aku udh lama ga buka skf/fanfiction lewat web karena sering ga da notif hehehe. Tapi aku suka bangt ff kak tami T.T

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s